Bukiraj savrsen odmor

Tivat Šoping

U Tivtu ima veliki broj prodajnih mjesta, gdje se mozete moderno i lijepo odjenuti ili kupiti obucu poznatih evropskih i svjetskih modnih kreatora. Najveci broj prodajnih objekata nalazi se u centru Tivta. Prodavnice obuce, odjece, bizutrije i drugog nakita, nalaze se uglavnom jedna pored druge, u nizu sa jedne ili druge strane ulica u centru Tivta. U istom redu nalaze se moderno opremljeni butici koji nude najnovije modele i odjecu renomiranih kreatora i dizajnera. Osim zenske garderobe, u tivatskim buticima prodaje se i kvalitetna muska, te moderna i ugodna odjeca i obuca za djecu i mlade. Vlasnici tivatskih butika se ne nadmecu u visini i razlici u cijenama, tako da su u vecini tivatskih prodavnica cijene gotovo ujednacene.

Osim, moderne i kvalitetne garderode, tivatski butici nude i veliki izbor tasni, galanterije, koze, opreme za plazu, i bogat izbor najnovijih modela kupacih kostima.

U gradu se nalazi i veliki broj kozmetickih radnji i parfimerija, kao i frizerski saloni kao i saloni za uljepsavanje i masazu.

Pored butika i prodajnih objekata, u centru Tivta postoji i veliki broj juvelirnica, fotografskih radnji, prodavnica suvenira, radnji za umjetnine i rukotvorine, umjetnickih galerija…

Takodje, u centru Tivta postoji i bazar roba siroke potrosnje. Ukoliko zelite trgovati po nesto pristupacnijim cijenama, na brojnim standovima na bazaru, prodaju se skoro sve vrste artikala. U produzetku bazara, nalazi se tivatska zelena pijaca, na kojoj mozete kupiti: svjeze voce, povrce, mlijecne proizvode, meso, razlicite vrste mediteranske ribe ulovljene u tivatskom zalivu.

Kako u Tivtu od davnina njeguju tradiciji ozelenjavanja, gajenja cvijeca i mediteranskog rastinja, u gradu i izvan njega postoji i veliki broj cvjecara.

Takodje, u centru grada nalazi se i veliki broj prehrambenih prodavnica, pekara, poslasticara, i drugih radnji u kojima mozete kupiti najpotrebnije zivotne namirnice.

Saznaj vise o Tivtu

Priroda

Istorija

Kultura

Turizam

Top 5

Vrijeme

© 2005-2016 Visit Montenegro. All rights reserved. VISIT-MONTENEGRO.com® is private web project. Visit Montenegro is supported by BritishDotCom ltd