Bukiraj savrsen odmor

Herceg Novi Zabava

Sama cinjenica da je Herceg Novi veliki grad, sa jos vecom okolinom, dovoljna je potvrda da je desavanja na pretek. Ipak, pokusacemo da Vam pomognemo. Ukoliko ste romanticni, onda smo sigurni da cete se vrlo lako uklopiti u mediteransko podneblje i pronaci neko mirno mjesto za veceru u dvoje.

Hercegnovski restorani i terase idelani su za laganiju riblju veceru uz svijece i laganu muziku. Za one koji pozitivne vibracije pronalaze na drugi nacin sirom cekaju otvoreni kafe -sankovi, kafe – barovi i terase sa kojih dopire uglavnom glasnija muzika. Kako su uglavnom locirani pod otvorenim nebom pomenuti ugostiteljski objekti nude cjelovecernju zabavu uz pop, rock, house, tehno ili rejv muziku (svirke uzivo, karaoka party, izbor za goscu veceri, razna takmicenja…) Takodje, Herceg Novi je ljeti pun raznih kulturnih desavanja od kojih treba pomenuti: koncerte klasicne i duhovne muzike, pop-art veceri, dane filma i knjige, djecije i predstave za odrasle, ribarske feste… Da bi se i Vasa djeca adekvatno zabavila tokom dana, obezbjedjena su brojna mini igralista u sklopu plaza, na hercegnovskoj obali, ili otvoreni hotelski bazeni. Na tim mjestima ima veliki broj djecijih rekvizita, a interesantne su i ljetnje skole plivanja i ronjenja.

U Herceg Novom se mozete dobro zabaviti i u poznatim novskim restoranima, nalik diskotekama na otvorenom. Nekoliko takvih popularnih ugostiteljskih kompleksa nalazi se na setalistu Pet Danica i veoma su privlacni mladjem svijetu. Takav je ugostiteljsko-turisticki kompleks „Raffaelo“. Takodje, mladjem svijetu jako su interesantni i popularni kafici, medju kojima treba izdvojiti: „Sport caffe“, caffe „Ritz“ – na Skveru (gradska luka), te „El Dorado“ u Igalu. Za mladje su jako zanimljivi i disko klubovi „Bolivar“ – H.Novi, „Baron“ – Igalo ili „Babilon“ – Baosici.

Saznaj vise o Herceg Novom

Priroda

Istorija

Kultura

Turizam

Top 5

Vrijeme

© 2005-2016 Visit Montenegro. All rights reserved. VISIT-MONTENEGRO.com® is private web project. Visit Montenegro is supported by BritishDotCom ltd