Bukiraj savrsen odmor

Transport

Crna Gora je povezana sa svijetom drumskim, zeljeznickim, pomorskim i avio saobracajem. Mozete odabrati koji je za vas najbolji nacin da doputujete u Crnu Goru.

Poslednjih godina, Crna Gora vrsi znacajna ulaganja u putnu infrastrukturu, kako bi omogucila brzi, sigurniji i prijatniji dolazak za sto veci broj turista.

Na aerodrome u Podgorici i Tivtu u toku sezone, dnevno sleti vise stotina aviona sa putnicima iz svih krajeva svijeta. U Luku Bar, uplovi veliki broj putnickih brodova, a marine po cijelom primoriju, spremno docekuju male i srednje jahte.

Da bi posjetili Crnu Goru, nisu vam potrebne vize, vec se slobodno i bez velike procedure moze uci na bilo koji od zvanicnih granicnih prelaza.

Kada dodjete u Crnu Goru, mozete koristiti usluge brojnih renta car kompanija. Sve je vise malih agencija, koje modernim putnickim vozilima, nude prevoz do svih znacajnih turistickih lokacija. Organizovane izlete i odlicne provode ponudice vam veliki broj turistickih agencija.

© 2005-2016 Visit Montenegro. All rights reserved. VISIT-MONTENEGRO.com® is private web project. Visit Montenegro is supported by BritishDotCom ltd