Bukiraj savrsen odmor

Krupacko Jezero

Na samo 5km od grada Nikšića, ovo jedinstveno vještačko jezero, nudi posjetiocima mnogo zanimljivih i uzbudljivih stvari, naročito u ljetnjim mjesecima.

Ako ste u prolazu pored Krupackog jezera, možete priuštiti sebi jedan nezaboravan dan ako provedete tamo nekoliko sati. Mnoge aktivnosti su na raspolaganju i pružice vam jedno veliko zadovoljstvo i vrlo prijatne trenutke.

Voda jezera je veoma cista i tokom ljetnjih mjeseci, njena temperatura je oko 28C, pruža odlične uslove za kupanje i mnoge sportove na vodi.

Jedan deo obale jezera je uređen i to je javna plaža sa restoranom, hotelom i plaznim barom. Krupačko jezero je bogato ribom i to je idealno mesto za ribolov.

Na Krupackom jezeru u julu svake godine odrzava se „Jezero fest“ – festival rok muzike koji privlaci veliki broj turista, koji vole da uživaju u najpopularnijim rok bendovima i muzičarima.

Za vidjeti

  • Lake Krupac
  • Lake Slano

Gdje odsjesti?

Niksic

Dec15 07:19
  1. Humidity 83%
  2. Pressure 1029
  3. Winds 3.02mph
now
3℃

Lake Krupac Ture

Visiting Lake Krupac?
Vidite nas korisne brosure i knjige.

Kako stici u Lake Krupac?

Obliznji aerodromi

Putujete iz Dubrovnika za Lake Krupac?
Vidite nas Iz Dubrovnika za Crnu Goru vodic.

Istrazi obliznje destinacije

© 2005-2016 Visit Montenegro. All rights reserved. VISIT-MONTENEGRO.com® is private web project. Visit Montenegro is supported by BritishDotCom ltd